vn-rendezvény

2019.12.22. 07:00

Vasárnap karácsonyváró a Tarisznyásokkal és Szabó Tibor színművésszel

Ingyenes karácsonyváró program lesz gyerekeknek és felnőtteknek december 22-én, vasárnap a Family Center parkolójában felállított fűtött rendezvénysátorban.

Merklin Tímea

Szabó Tibor és családja a gencsi otthonban Fotó: SZP

Fotó: © Szendi Péter

A Vas Népe megyei napilap és a Family Center közös szervezésében gyermekcsoport fellépésével kezdődik a délután 13.30-kor. Majd 14.15-kor a Tarisznyások ad koncertet. Megzenésített verseket adnak elő saját, sok szeretettel fűtött zenével. Vezetőjük Pados Zsolt, aki egyben a Vas Megyei Gyermekvédelmi Központ Tegyesz igazgatója, melynek Segíts a karácsonyi angyaloknak című jótékonysági akció­jához csatlakoztunk. A rendezvényen 15.30-tól Szabó Tibor Jászai-díjas színművész is fellép.

Szabó Tibor és családja a gencsi otthonban Fotó: SZP

Jótékonysági koncertjén zene­karával válogatást adnak legnépszerűbb dalaikból: megszólalnak kuplék, sanzonok, filmdalok, szerenádok, karácsonyi dalok. A rendezvény időtartama alatt a sátor előtt jótékonysági teafőzést és adománygyűjtést tartunk az állami gondozott gyermekek megajándékozásának nemes céljából. Az ünnepélyes zárás 16.30-kor lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában