Tegyünk Együtt Vépért Egyesület

2020.01.23. 07:00

Lelkes tagokat várnak – Vép fejlődéséért szeretnének tenni

2019 novemberében alakult a Tegyünk Együtt Vépért Egyesület – a művelődési házban Nagy Attila elnök beszélt az elképzeléseikről, a lehetséges közösségi programokról.

Tóth Kata

Nagy Attila elnök beszélt a tervekről. Legközelebb családi társasjáték-délutánra hívják a vépieket

Fotós: Unger Tamás

Baráti beszélgetések, élmények, tervek érlelték az egyesület létrehozását, amely múlt pénteken ismertette a programját. Nagy Attila elmondta: Vép fejlődéséért szeretnének tenni egyéni értékteremtéssel és civil összefogással, hogy színesedjen a kulturális élet, és a város turisztikai szolgáltató jellege is növekedjen.

Nagy Attila elnök beszélt a tervekről. Legközelebb családi társasjáték-délutánra hívják a vépieket
Fotó: Unger Tamás

Fejlesztenék az idegenforgalmat, fontos számukra a hagyományőrzés, kulturális, sportés szabadidős programokat is terveznek, valamint társadalmi munkát a környezet védelméért. Az elnök sorolta, mi mindennel készülnek: a már jól működő programokat folytatják – a május 1-jei felvonulás kibővítve kemencés családi délutánnal, Emeljünk magasba minél több gyermeket! program, kihívás napja –, újdonság lesz a családi társasjáték-délután jövő vasárnap.

Lesz bolhapiac március végétől, nyárindító, szüreti és jelmezes halloweendélután, de a kocsmasportoknak – darts, flipper, csocsó – is hódolhatnak a vépiek. Terveznek nyári tábortüzes szalonnasütést közös zenéléssel; szüreti mulatságot és bálokat. Elhangzott az is, hogy az önkormányzat anyagi támogatást adhat a működéshez egy új helyi pályázat révén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában