példamutatás

2020.01.06. 18:52

Sportolásra buzdít Dömötör István, az Aranykorúak Sport Egyesület elnökségi tagja

A Nyugdíjasok Országos Szövetsége (NYOSZ) A legjobbaknak kijáró díszoklevél kitüntetését vehette át a közelmúltban a budapesti József Attila Művelődési Központban Dömötör István, az Aranykorúak Sport Egyesület elnökségi tagja, korábbi elnöke.

Tersztyánszky Krisztina

Dömötör István a budapesti átadón Fotó: VN

Dömötör István tagja a Szombathelyi Szív a Szívért Egyesületnek is. Mindkét helyen vezetőségi tagnak választották. Az Aranykorúak Egyesületében sikeres kezdeményezései hagyománnyá váltak. Tíz évig kimagasló eredménnyel szerepelt az egyesület az Ózdi Országos Sportnapokon.

Dömötör István a budapesti átadón Fotó: VN

Tagtársait példamutatásával ösztönzi, hogy idős korban is tegyenek egészségükért, a jobb hangulatért. Az ő érdeme, hogy Szombathely, illetve az Aranykorúak nevét megismerhették a szlovéniai Radenciben és a csehországi Plzenben is. Jeleskedik a sportos jellegű városi, megyei versenyek és szellemi vetélkedők lebonyolításában. Jelenleg a megyei szövetség etikai bizottságának is a tagja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában