Kicsik ünneplőben

2020.02.18. 07:00

A tizenötödik verseny Gazdag Erzsi nevével

Tizenötödik alkalommal rendezték meg a Gazdag Erzsi versmondó versenyt a Celldömölki Városi Általános Iskolában.

Vas Népe

Díszbe öltöztették szívüket, lelküket az óvodások Fotó: VN/Giczi Sándor

A versenyre a celldömölki Városi Óvoda Koptik úti óvodájából, a Vörösmarty utcai tag­óvodából, a Hajnalcsillag Evangélikus Óvodából, a Kemenesmihályfai Mesevár Óvodából és a Sárvár Vármelléki Óvodából érkeztek gyerekek: 25 kislány és nyolc fiú. A zsűriben Pálné Horváth Mária, a KMKK igazgatója, Hegedüs Csabáné Éva nyugdíjas pedagógus és Emich Virág Eszter, a KMKK gyermekkönyvtárának vezetője foglalt helyet. A zsűri elnöke, Pálné Horváth Mária úgy foglalta össze a versenyt, hogy minden fellépő ügyes volt, és bátor, ünneplőbe öltöztették a szívüket, lelküket. Hegedüs Csabáné, a verseny megálmodója elmondta: – Amikor tizenöt éve Ősziné Barti Anikó tanító kolléganőmmel kigondoltuk ezt az eseményt, szerettük volna támogatni a kisgyerekek irodalomszeretetre való nevelését. Örültünk, hogy a kollégákban lelkes együttműködőkre ta­láltunk.”

Díszbe öltöztették szívüket, lelküket az óvodások Fotó: VN/Giczi Sándor

A zsűri a dobogós helyek mellett különdíjakat is kiosztott. Első lett Kenesei Szebasztián, második Fuksz Lara, harmadik Tuba Janka. Mindhárman a celli Vörösmarty tag­óvodába járnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában