Burkolt fenyegetés

2020.02.27. 19:32

Czeglédy ismét a Vas Népét támadta

Komoly indulatokat váltott ki a médiaközpont ügye. Dr. Czeglédy Csaba képviselő burkoltan megfenyegette a Vas Népe újságíróit.

Vas Népe

Fotó: VN-archív

lllés Károly frakcióvezető (Fidesz-KDNP) a médiaközponttal kapcsolatban kifejtette: egyértelmű dr. Nemény András politikai szerepe Halmágyi Miklós ügyében, miután korábban úgy nyilatkozott: Halmágyi Miklós személye garancia mindenki számára.

A polgármester úgy reagált: továbbra is úgy gondolja, hogy mindig meg lesz a következménye annak, ha valaki a rábízott feladatot nem megfelelően látja el.

Dr. Czeglédy Csaba képviselő azt sajnálta, hogy Lovass Tibor ügyvezető leváltásánál akadályoztatása miatt nem tudott tavaly itt lenni, de azt megszavazta volna. Közölte: Halmágyi Miklós több mint 20 évig a megyei napilap főszerkesztője volt, és a Vas Népe újságíróira is ugyanaz a sors fog várni, mint amit Halmágyi Miklóssal tettek.

Ismert: a megyei napilap írta meg először: Halmágyi Miklós temetkezési szolgáltatónál használta a céges bankkártyát és két alkalommal céges bankkártyával fizetett welnesszállodákban. Az ügyből országos botrány lett, majd dr. Nemény András büntetőfeljelentést tett.

Ágh Ernő képviselő (Fidesz-KDNP) kiállt a megyei napilap munkatársai mellett, és visszautasította, hogy Czeglédy Csaba fenyegesse őket nyílt ülésen.

Végül a közgyűlés visszahívta Halmágyi Miklóst az ügyvezetői székből, helyette ideiglenesen Török Tibort bízták meg.

Korábban is támadta a Vas Népét Czeglédy Csaba. Annak előzményeiről ITT olvashat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában