Azok a régi szép emlékek

2020.03.24. 10:47

A kertben elevenítette fel a 2016-os Európa-bajnokság mámorát Király Gábor (Videóval)

A rekorder kapusnak nem csupán a nosztalgiázás volt a célja, hanem így szerette volna felhívni az emberek figyelmét arra, hogy maradjanak otthon.

vaol.hu

Fotó: Instagram/Király Gábor

A koronavírus-járvány miatt mára már Európában – de lassan már az egész világon – szinte teljesen megállt a futballélet. Ilyen helyzetben nem lehet mást tenni, mint otthon edzeni, és felidézni a legszebb emlékeket. A magyar szurkolóknak az elmúlt évtizedek egyik legszebb emléke egészen biztosan a 2016-os Európa-bajnoksághoz köthető. A Franciaországban rendezett kontinensviadalon hosszú idő után Magyarország is képviseltette magát, mégpedig nem is akárhogy. Minden az első csoportmeccsel indult, amit a szomszédos Ausztria ellen 2-0-ra nyert a magyar csapat.

Király Gábort is elkapta a nosztalgia, ezért az előbb említett mérkőzést igyekezett otthon, a kertben újra megrendezni. A 2019-ben visszavonult hálóőr az egészet videóra vette, majd hivatalos Instagram-oldalán közzé is tette. A felvételt az egyik legnépszerűbb hazai kommentátor, Hajdú B. István emlékezetes megszólalásai színesítik.

A rekorder kapusnak nem csupán a nosztalgiázás volt a célja, hanem így szerette volna felhívni az emberek figyelmét arra, hogy ebben a nehéz helyzetben maradjanak otthon.

" data-instgrm-version="12">

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Király Gábor (@kiralygabor1) on

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában