Ajánló

2020.03.29. 20:31

A Vas Népe hétfői számában ismét a frontvonalból mutatunk be valakit

A Digitális Batman csoport – igazi szuperhősként – eddig 150 eszköznek talált új gazdát. A frontvonalból pedig ismét bemutatunk valakit, akinek a veszélyhelyzetben is nap mint nap helytáll. Emellett szépségápolási tippekkel is készülünk, de a sport rajongók is találnak olvasnivalót a Vas Népe hétfői számában. 

Vas Népe

Frontvonalban című sorozatunkban a veszélyhelyzetben is nap mint nap helytálló emberekről írunk – tiszteletünk és köszönetünk jeléül. Mai megszólalónk Szabó Gergely szakgyógyszerész.

Egy hete írtunk a kezdeményezésről, amely vállalta, hogy felajánlások nyomán nehéz anyagi helyzetben lévő gyerekeket juttat digitális eszközökhöz. A Digitális Batman csoport – igazi szuperhősként – eddig 150 eszköznek talált új gazdát.

Az elmúlt hetekben sokan szorultak a négy fal közé, de ez nem jelenti azt, hogy ne figyelhetnénk oda a külsőnkre. Otthon is elérhető a spa élménye, csak időt kell rá szakítani.

Egyes külföldi országokban milliós bírságra számíthat az, aki elégeti a lehullott falevelet vagy a zöldhulladékot. Nálunk sajátos szokás az avar és a kertben összegyűlt nyesedék, fű és egyéb anyagok égetése. Egyes felmérések szerint a légszennyezés jelentős részéért ez a tevékenység a felelős. Ökoport oldalunkon erről is olvashat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában