fertőtlenítés

2020.03.30. 10:49

Koronavírus: Pozitív a győri jegyző tesztje

Pozitív a győri jegyző tesztje – tudtuk meg a kisalfold.hu-ról. A város polgármestere, dr. Dézsi Csaba András is elvégeztette a tesztet, aminek az eredménye hétfő délutánra várható. A Városházát is fertőtlenítik. A polgármester közleményt adott ki:

vaol.hu

„Hétvégén elrendeltem a győri Városháza soron kívüli takarítását és a szükséges felületek fertőtlenítését. Győr Megyei Jogú Város jegyzőjének koronavírus tesztje pozitív lett. Jegyző úr állapota már tünetmentes, kórházi kezelést nem igényel, otthonában gyógyul. Az esetet jelentette Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának, akik a kontaktok felkutatását és ellenőrzését megkezdték. Ez nem azt jelenti, hogy tesztet is végeznek rajtuk.

A körülményekre tekintettel, a hivatal épületeiben a mindennapos, fokozott takarítás mellett rendkívüli felületfertőtlenítést rendeltem el annak érdekében, hogy a munkatársak és ügyfelek körében megelőzzük a megbetegedést, és gondoskodjunk biztonságukról.

A tesztet én is elvégeztettem a saját költségemen, egy budapesti laboratóriumban (Mikro Miko Med Kft), az eredmény hétfőn délutánra várható.

A városházi dolgozók nagy számban már otthonról dolgoznak, akinek be kell mennie az irodájába, az kitakarított épületbe léphet be hétfőn.Vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra!” – olvasható dr. Dézsi Csaba András közleményében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában