Gesztus

2020.04.03. 07:00

A mentők villogókkal viszonozzák a tapsot Sárváron

Esténként közös tapssal és zenével köszönik meg a civilek – erőt és biztatást is adva – a koronavírus-járvány alatt Sárváron szolgálatot teljesítők kitartó munkáját.

Pajor András

A mentők bekapcsolt villogókkal köszönik meg a civilek biztatását estéről estére

Fotó: Pajor András

Az Alkotmány úton található a sárvári Szent László Kórház szakrendelője és a mentőállomás. Este nyolc órakor a sorházak előtt néhányan és az ablakokból, erkélyekről is tapsolni kezdenek, majd megszólal Ruzsa Magdi Most élsz című slágere. A köszönet hangjaira bent álló autóikkal a mentők kijönnek és bekapcsolt villogókkal viszonozzák a mozgalom tagjainak gesztusát.

A mentők bekapcsolt villogókkal köszönik meg a civilek biztatását
estéről estére

A lakótelepen élő ­Wawrzsák László indította el a Tapsolj, Sárvár! Adj erőt! szolidaritási mozgalmat. – Mi, mint egy zárt kapus mérkőzésen, nem érzékelünk ebből a helyzetből túl sokat. Azonban erőt kell adni azoknak, akik bent küzdenek: az egészségügyi és a bolti dolgozóknak, mindenkinek, akik most jobbá tudják tenni a világot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában