Lapajánló

2020.04.16. 20:03

A Vas Népe pénteki számában: füstre ébredt város, üres vendéglő, veszteglő autóbusz

A koronavírussal kapcsolatos legfontosabb hírekről és a szeméttelepen felcsapó lángokról és utómunkálatokról is írunk a Vas Népe pénteki számában. Természetesen hozunk virtuális programajánlót, de a horgászat és a sport kedvelőinek is érdekes és izgalmas témákkal készültünk.

VN

Körképünkből kiderül, hogy mit jelent a járvány olyan embernek, aki több mint 20 éve abból él, hogy busszal embereket szállít. Pláne egy vendéglősnek, aki egész csapatot foglalkoztat azért, hogy érettségi bankettek, lakodalmak, baráti összejövetelek vendégseregét szolgálja ki.

Azt szokták mondani, hogy a posta a háborúban is működik– így gondolkodik Tóth Lászlóné, Andrea, Körmend posta egyesített kézbesítője, akit Frontvonalban rovatunkban mutatunk be.

Nagy az igény a bölcsődei férőhelyekre. Számos település nyújtott be pályázatot. Van, ahol bővül a jelenleg meglévő férőhelyek száma, de teljesen új intézmények is épülhetnek Sárvár–Répcelak térségében.

A Vas Népe konyhájában bemutatjuk a húsvéti sonka és tojás utóéletét. Kiváló recepteket ajánlunk. Mutatunk néhány ötletet arra is, hogy milyen virtuális programokat érdemes megnézni. Vasi Vizeken oldalunkon pedig a horgászoknak ajánlunk olvasnivalót. Természetesen a sportot kedvelők sem maradnak olvasnivaló nélkül. Írunk arról, hogy hogyan élik meg a vasi szurkolók a sport nélküli heteket, hónapokat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában