Lapajánló

2020.04.17. 19:49

A Vas Népe szombati számában: bemutatkoznak a WSSz színészeinek ikergyermekei

A járványhelyzet legfontosabb hírei mellett, útfelújításokról is írunk. Sport rovatunkban Somfalvi Csabáról olvashatnak.

VN

Szombattól további egy hétre meghosszabbították a kijárási korlátozást, és a települési vezetők felhatalmazást kaptak, hogy ha indokoltnak látják, szigorúbb regulákat is bevezethetnek. Megyei körképünkből kiderül, hogy melyik településen szigorítottak.

Csaknem háromszáz lakó élete válik komfortosabbá jövő héttől, amikor elkészül a 25 millió forintos beruházásból megvalósuló útfelújítás Náraiban. De a sárvári útfelújításokról is írunk.

Művészettel a vírus ellen – hétvége oldalainkon írunk erről is. És bemutatkoznak Horváth Ákosnak, a szombathelyi Weöres Sándor Színház színészének és feleségének, Abért Juditnak az alig három hetes ikrei: Igor és Simon.

Mozgalmas, érdekes pályát futott be a Haladás mezében Somfalvi Csaba – a korábbi remek futballista ma is a zöld-fehér klubot szolgálja. Erről már sport oldalunkon olvashat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában