Ajánló

2020.04.08. 20:26

Aktuális hírek a megyei koronavírus helyzetről és gluténmentes kalács a Vas Népe csütörtöki számában

Megnéztük, milyen a húsvéti árukínálat a piacon, de gluténmentes foszlós kalács receptjét is megosztjuk olvasóinkkal a Vas Népe csütörtöki számában.

VN

Emellett olvashat arról is, hogy nyolcvannégy stratégiai fontosságú magyar céghez érkeztek katonák, hogy a biztonságos működést segítsék, ötvenegy kórház élén áll parancsnok.

Beszámolunk arról is, hogy 315 millió forintos támogatást kapott Vép a bölcsőde építésére. Szombathely Összefog – három hete alakult a ma 5 ezer tagot számláló Facebook-csoport.

Felelős szülők oldalunkon hozzuk a legfrissebb gólyahíreket. Emellett egy új kezdeményezésről is szó lesz, az online ovis tornáról és a koronavírus történetét is elmeséljük bölcsis gyerekeknek.

A sportok kedvelői sem maradnak olvasnivaló nélkül. Írunk többek között arról, hogy újra kell gondolni Szombathely sporttámogatását. Kik veszítenek a legtöbbet? Csütörtöki lapszámunkból ez is kiderül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában