Lapajánló

2020.04.15. 20:01

Szentpéterfai laktanya és járványhelyzet a Vas Népe csütörtöki számában

A járványhelyzet legfontosabb hírei, közélet, sport és kultúra a megye minden szegletéből a Vas Népe csütörtöki számában.

Vas Népe

Bevásárol, gyógyszert intéz, feladja a csekkeket, ha kell, segít a ház körül. Frontvonalban: Pappné Molnár Klaudia egy azok közül, akik mostanság a frontvonalban teszik a dolgukat – a házi gondozót Kondorfára kísértük el.

Csütörtöki lapszámunkból kiderül az is, hogy milyen sors vár a szentpéterfai laktanyára.

Jól halad a képtár felújítása, amelyről térségi oldalunkon írunk, de vép legfontosabb híreiről is számot adunk.

Felelős szülők oldalunkon pedig arról olvashat, hogy mennyire nőtt meg a kereslet a bébiszitterek iránt és, hogy Brumma-mesék címmel indított sorozatot a szombathelyi óvónő. De szokás szerint hozzuk a legfrissebb gólyahíreket is.

Természetesen a kultúra rajongóinak is tartogatunk olvasnivalót, ahogy a sport kedvelőinek. A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) ugyanis négy korosztályban tart nyilván országos csúcsokat. A listákon 11 olyan atléta neve szerepel, aki Vas megyei színekben ért el ma is élő magyar rekordot – összesen harmincat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában