ajánló

2020.05.21. 20:45

A Vas Népe pénteki számában: vizsga maszkban

A Vas Népe pénteki számában: sütő- és cukrászipari technikusok vizsgáján jártunk. Nehéz időszakon vannak túl a gyógyszertárak (is).

Vas Népe

Járványhelyzetben is oka van az ünneplésre Felsőjánosfán: május 1-jével elindult a falugondnoki szolgálat a községben, amelynek segítéséhez kölcsönben buszt kaptak a szomszédos várostól, Zalalövőtől.

Nehéz időszakon vannak túl a gyógyszerészek is. Az átmeneti extrém vásárlói igény, az ijedség és az ezt követő felhalmozás után az utóbbi hetekben lassan konszolidálódik a helyzet, egyensúlyba kerül a kereslet és a kínálat.

Az egyik helyi Facebook-csoportban vetette fel a problémát a Kisfaludy utcában lakó Gats Éva: mi lehet a megoldás arra, hogy a város szívében található utca Nádasdy és Vörösmarty utca közötti szakasza ne a hajléktalanok folyosója legyen a hajléktalanszálló és a Vörösmarty utca sarkán lévő ABC között, az utcán elszórt rengeteg szemét pedig ne a fűnyíró áldozata, a még nagyobb rendetlenség látszatát keltve. Utánajártunk a felvetésnek: kiderült, hogy évek óta – hiába – küzdenek a környékbeliek a nyugalmukért. Szerintük tarthatatlan állapotok vannak az említett szakaszon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában