Ajánló

2020.05.05. 20:33

A Vas Népe szerdai számában az újranyitásról

És természetesen a koronavírus-járvány legfontosabb hírei mellett fontos és érdekes közéleti témákról, sportról is írunk, de a legjobb spárgás recepteket is bemutatjuk a Vas Népe konyhájában.

VN

Az önkéntes karantén után csak fokozatosan indul újra az élet a településeken. Mindenhol örülnek a korlátozások könnyítésének. Van, ahol már „türelmetlenül” várják a vásárlókat, a vendégeket, máshol viszont még idő kell az újranyitáshoz. Körbenéztünk a megyében.

Csaknem ezer egységes kérelem beadásában segítettek április 17-éig a megyében a falugazdászok. A május 15-i határidőig 43 támogatási jogcímre lehet támogatást igényelni.

Két elektromos autót is vesz a szombathelyi önkormányzat: egy furgont és egy személygépkocsit, összesen 30 millió forint értékben. A vételt száz százalékosan pályázati forrásból fizetik.

Ismerje meg a sokoldalú spárgát! Grillezve, tésztában egyaránt finom. Mutatunk néhány receptet.

A múlt csütörtöki kormányrendelet értelmében hétfőtől az ország egész területén lehet edzéseket tartani. Kihasználják a lehetőséget? Olyan csapatoknál érdeklődtünk, ahol még nem dőlt el, hogy folytatódik-e a bajnokság.

Szombathely városa hagyományosan szívesen ad otthont nemzetközi vagy országos sportversenyeknek. Mi a helyzet a 2020-as évre tervezett „nagyrendezvényekkel”?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában