Lapajánló

2020.05.01. 19:23

A Vas Népe szombati számában: kórházparancsnokok munkában

A Vas Népe szombati számában megszólal dr. Halmosi Zsolt országos kórházfőparancsnok és a két Vas megyei kórházparancsnok. Arról is írunk, hogy felkészültek a vizsgákra a vasi középiskolákban. De több fronton helyt álló édesanyákkal is beszélgettünk.

VN

Az egészségügyi intézményekbe kirendelt kórházparancsnokok munkáját dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes koordinálja országos kórházfőparancsnokként. Az egykori Vas megyei rend­őrfőkapitányt új feladatáról kérdeztük, de bemutatjuk a Szombathelyen és Sárváron is munkába állt a kórházparancsnokokat is.

A magyar nyelv és irodalom, valamint a magyar mint idegen nyelv tárgyak írásbeli vizsgáival kezdődik meg hétfőn a tavaszi érettségi időszak: a középiskolákban most nemcsak a vizsga-, hanem a veszélyhelyzeti előírásoknak is meg kell felelni.

Hétköznapi anyukákat kerestünk, arra voltunk kíváncsiak, miként küzdenek most a frontokon, amikor a háztartás mellé hazament a hivatás és a gyerek iskolája is.

Bemutatjuk a Haladás VSE-Infraplan NB I-es sakkcsapatának nagymesterét, ifj. Héra Imrét, aki már hároméves kora óta sakkozik, jelenleg az olimpiai keret tagja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában