lezártak egy területet délelőtt

2020.05.14. 10:39

Keresték, de nem találtak holttestet a rendőrök Szombathelyen (Frissítve)

Csütörtök délelőtt a rendőrség lezárt egy területet Szombathelyen, a Körmendi út mellett.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Frissítés

12:45

Információnk szerint egy korábbi körözéssel kapcsolatban tett bejelentés alapján kerestek holttestet a szombathelyi rendőrök Szombathelyen, a Körmendi út mellett, a Perint patak partján, egy füves területen.

Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs

Úgy tudjuk, hogy a rendőrök már korábban felmérték a területet, hogy hol lehet a bejelentésben szereplő holttest, viszont csak csütörtök reggel kezdték el felásni a mintegy 12 négyzetméteres részt, ahol nyomokat is rögzítettek. A helyszínen nyomozók és kutyás egység is volt, a helyszíni munka mintegy négy órán keresztül zajlott, ezalatt a terület környékét lezárták.

Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs

A Vas Megyei Rendőrkapitányság megerősítette, hogy a helyszínen egy körözéssel kapcsolatos bejelentés alapján kerestek, viszont a bejelentés nem bizonyult igaznak.

Fotó: Horváth Balázs

11.00

Nem hivatalosan több helyről is azt az információt kaptuk, hogy a rendőrök egy elásott holttestet keresnek a Perint patak partján Szombathelyen, de egyelőre még nem találták meg. A bűnügyi nyomozók is nagy erőkkel vannak a helyszínen, védőruhás rendőrök pedig már egy nagyobb területet felástak. Kérdéseinket elküldtük a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságnak, a válaszadásig türelmet kértek.

10.30

Fotó: Horváth Balázs

A helyszínen bűnügyi nyomozók is vannak. A rendőrök jelenleg a Perint patak partján, a füves területen ásnak és nyomokat rögzítenek. Információink szerint egy elásott holttestet találtak, de egyelőre nem erősítették meg ezt az információnkat.

Fotó: Horváth Balázs
Fotó: Horváth Balázs

Szemtanúk szerint a helyszínelés már 8 óra körül zajlott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában