Online könyvbemutató

2020.05.08. 07:00

Fülöppel Savariában – A Vas megyei strucc kalandozásra hív kicsit és nagyot

Online könyvbemutatón járhatjuk körbe Szombathely nevezetességeit Fülöppel, a struccal és megálmodójával, Kőszegi-Arbeiter Anitával vasárnap délelőtt.

Polgár Patrícia

A szerző, Kőszegi-Arbeiter Anita a gyerekeivel

Fotó: VN

Fülöp, a strucc savariai kalandjai címmel jelent meg az írónő legújabb mesekönyve. A történet egy kalandos és izgalmas mese Szombathelyről nem csak szombathelyi gyereknek. A strucc Vas megye címerállata. A kérdésre, hogy mégis mi köze a madárnak megyénkhez, keresi Fülöp is a választ a mesekönyvben, amelyet vasárnap 10 órakor mutat be Kőszegi-Arbeiter Anita, a mese írója a legnépszerűbb közösségi portálnak a könyv nevét viselő felületén.

A szerző, Kőszegi-Arbeiter Anita a gyerekeivel
Fotó: VN

A vasárnapi megjelenést követően május 11-én online családi vetélkedőre hív az írónő. Az online városi vetélkedőn Szombathely belvárosát barangolhatják be a családok Fülöppel, a kíváncsi címerállattal együtt. Minden helyszínen valamilyen rejtély vár a kis felfedezőkre. Ráadásul ehhez ki sem kell mozdulniuk otthonról. A legügyesebbek szuper nyereményekre számíthatnak.

A bemutatóhoz kapcsolódik egy rajzpályázat is. A nevezők feladata, hogy lerajzolják, milyen lenne, ha Fülöp, a strucc hozzájuk is ellátogatna. A pályaműveket beszkennelt vagy lefotózott formában várják a vetélkedőt hirdető eseménynél feltüntetett e-mail-címre. Kikötés, hogy mindenki csak egy rajzzal nevezhet. Minden beküldő ajándékot kap, a legjobbak pedig ajándékcsomagot nyernek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában