lezárták az ügyet

2020.05.15. 16:41

Ittasan tűzcsapnak csapódott a szombathelyi férfi

A szombathelyi rendőrök befejezték a büntetőügy vizsgálatát.

police.hu

Fotó: pixabay.com

A tűzcsap is megrongálódott abban az anyagi kárral végződött közlekedési balesetben, amelyet egy helyi járművezető okozott 2020. január 26-án, Szombathelyen. Egy 22 éves férfi személyautóval közlekedett a Kodály Zoltán utcában, amikor elvesztette uralmát járműve felett, az útpadkára hajtott és egy tűzcsapnak ütközött.

Az intézkedés során a balesetet okozó gépkocsivezetővel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért őt a rendőrök további mintavétel céljából előállították. Vele szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A szükséges eljárási cselekményeket a Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya elvégezte és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Szombathelyi Járási Ügyészségnek megküldte- írja a police.hu.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában