A GYEREKEK KÉRTÉK, A VAS NÉPE TELJESÍTETTE

2020.05.31. 11:30

Meccs a Falco kapitányával – Sodics Tamás és Váradi Benedek dobópárbaja

Sodics Tamás a Falco KC Szombathely kosárcsapatának kapitányával, Váradi Benedekkel szeretett volna kosarazni – a válogatott játékos készségesen vállalta a rögtönzött dobóversenyt.

Tóth Gábor

Fotó: Unger Tamás

A 12 éves Tomi nagy Falco-szurkoló. Apukájával járt először az Arena Savariában, és rögtön megfogta a csarnok hangulata. Ma már bérletesként buzdítja kedvenc csapatát. A Derkovits-iskola 5. osztályos tanulója a Király SE futballistája, de nagyszerűen bánik a kosárlabdával is.

 

Pedig csak szűk két éve kezdett el kosarazni. Tehetségét mi sem jelzi jobban, mint hogy már három sálat nyert a Falco-bajnokik szünetében rendezett dobóversenyen – a büntető, a ziccer és a tripla megvolt, már csak a félpályás kosár hiányzik a repertoárból.

A dobóversenynek az Arena Savaria belső udvarán lévő szabadtéri pálya adott otthont. Váradi Benedek és ifjú rajongója a Bajnokok Ligájában használt labdákkal „támadta’ a palánkot. A Falco kapitánya elismerően nyilatkozott Tomi képességeiről, akit néhány jó tanáccsal is ellátott. A találkozó jó hangulatban telt, Tomi természetesen megszerezte Váradi Beni aláírását is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában