Ajánló

2020.06.12. 20:48

Hollywoodban is keresettek a kercaszomori íjak – a Vas Népe szombati számában

Harminchárom napot töltött karanténban egy koronavírus-fertőzött szombathelyi lány. Most vérplazmával segít – erről is írunk szombati számunkban.

VN

Egy jól elkapott pillanat, egy fotó Hollywoodig repítette Tóth Istvánt. A fotón egy lovon, Klarinét hátán ül és nyilaz a maga készítette íjjal. Az a történet első képkockája, amely Hollywoodig jutott. A történet egyik legutóbbi képkockája pedig a 2019-ben bemutatott Ready or not című film plakátja Andie MacDowell-lel. A két képkocka között pedig kalandok sora.

Harminchárom napot töltött karanténban egy koronavírus-fertőzött lány, aki felgyógyulása után a vérével tudott segíteni.

A múltba hív egy kis ház, amely számos emléket őriz az ott lakók életéből: megsárgult fényképeket, régi bútorokat, háztartási és háztáji eszközöket, és egy százéves rokkát is – amelyet Gál Katalin működtet.

Stieber Csaba, a parkerdei büfé tulajdonosa nyolc évvel ezelőtt hozta létre néprajzi és természettudományi gyűjteményét. Saját költségén építette fel a régi falusi élet használati tárgyaiból és kitömött állatokból álló tárlatát. A két kiállítást – amelyek folyamatosan bővülnek, változnak – bárki ingyenesen megtekintheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában