Ajánló

2020.06.11. 20:55

Járvány és lazítás külföldön élő vasiak szemével – A Vas Népe pénteki számában

A Vas Népe pénteki számában beszámolunk arról, hogy 77 Vas megyei tűzoltó egyesület kapott több millió forintnyi támogatást. De lesz programajánló a pecások is találnak maguknak olvasnivalót.

VN

Európa számos országában lazítanak a szabályokon és újraindul az élet. Kíváncsiak voltunk, hogyan, ezért felvettük a kapcsolatot Vas megyei kötődésű külföldön élő emberekkel – ők mesélték el tapasztalataikat. Görögországból, Franciaországból, Svédországból, Olaszországból és Angliából is hozzuk a tudnivalókat.

Vas megyéből a március végi határidőig 77 önkéntes tűzoltó egyesület nyert támogatást különböző eszközökre, felszerelésekre, amelyek a többi között szertárfelújítást, EDR rádiókat, védőeszközöket és tűzoltó technikai eszközöket jelentenek.

Térségi oldalunkon pedig beszámolunk arról, hogy sikeresen zárult a répcelaki véradás, Sárváron bemutatták Gróf István új kötetét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában