Olvasónk jelezte

2020.07.11. 07:00

Darázsveszély a sárvári vasútállomáson!

Olvasónk levélben jelezte: hetek óta darazsak repkednek a sárvári vasútállomás peronjai között található oszlopon, amelyre a hangosbemondót rögzítették. Az állomásfőnökséghez is eljutott az észrevétel, már fel is számolták a darázsfészkeket.

Polgár Patrícia

Darazsak már nincsenek, a figyelmeztetés érvényes

Fotó: Pajor András

A hozzánk eljuttatott üzenetben az állt, hogy hetek óta darazsak között várják a vonatot az utasok a sárvári állomáson. Állítólag az utazók többszöri jelzésére sem történt intézkedés a probléma elhárítására. Ezzel szemben Nagy Szabolcs állomásfőnök elmondta: kedden értesült a darazsak ottlétéről, ekkor rögtön intézkedni kezdett. Tegnap hajnalban a MÁV-val szerződésben álló külső cég munkatársai kivonultak a helyszínre, ahol a kettes és hármas vágány közötti peron kettes és hatos oszlopának nyílásában talált darázsfészkeket azonnal felszámolták.

A biztonság kedvéért a veszélyt jelző figyelmeztetést továbbra is kint hagyják az oszlopon, a szakemberek pedig még egyszer felmérik a területet, és ha szükséges, megismétlik a rovarok irtását.

Darazsak már nincsenek, a figyelmeztetés érvényes
Fotó: Pajor András

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában