Recepttel nyertek

2020.07.25. 13:00

Elektromos kuktát vihetett haza egy Vas népe olvasó

Megtörtént a nyeremények sorsolása a november közepén megjelenő Családok szakácskönyve olvasóink legjobb receptjeiből című kiadványunk receptbeküldői között. A harmadik helyet a répcelaki Chlebik Lászlóné nyerte el. Ajándékát, egy elektromos kuktát tegnap délután vehette át szerkesztőségünkben.

Polgár Patrícia

Chlebik Lászlóné Németh Balázstól vette át ajándékát

Fotó: Horváth Balázs

A Mediaworks megyei napilapjainak idei színes albumába 18 megyéből érkeztek a receptek. Több mint 150 be is kerül majd a kiadványba. A recepteket június 20-áig lehetett hozzánk eljuttatni. A beküldők között értékes ajándékokat sorsoltak ki június 30-án, Békés megyében.

Az első helyezett Fejér megyei olvasót robotgéppel, a második helyezett Csongrád-Csanád megyeit aszalógéppel jutalmazták.

Chlebik Lászlóné Németh Balázstól vette át ajándékát
Fotó: Horváth Balázs

A verseny harmadik helyezettje megyénkből került ki a répcelaki Chlebik Lászlóné személyében. Nyereménye egy elektromos kukta, melyet Németh Balázstól, lapunk értékesítési vezetőjétől vehetett át. Chlebik Lászlóné 2011 óta nyugdíjas, évről-évre rengeteg receptet küld be megjelenő szakácskönyveinkbe, jellemzően régi családi recepteket.

Rengeteget főz anyósától örökölt szakácskönyvéből, tartalmát szívesen osztja meg a receptkönyv olvasóival egy-egy beküldött recept formájában. Ezen kívül kifejezetten kísérletező típus: számos saját fejlesztésű étele van. Ezúttal többek között a család kedvencét, a reszelt krumplis bundában sült borzas hús és a rácsos meggyes sütemény receptjét küldte be. Mint mondja, eddig mindig bekerült a könyvbe, volt, hogy három recepttel is. Rendkívül örült a nyereménynek, soha nem nyert még semmit, a lottón is csak kettese volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában