Táborok

2020.07.29. 07:00

Zene, agyagozás és kézműveskedés az ausztriai magyaroknak szóló táborokban

Három, magyar nyelvű, ausztriai magyaroknak szóló tábor közül válogathat, aki tartalmas elfoglaltságot szeretne biztosítani gyermekének. Nemcsak szórakozási, de hasznosan, nyelvgyakorlással eltöltött lehetőségek is ezek a kicsiknek.

Polgár Patrícia

A Boglya együttes várja a gyerekeket

Fotó: Unger Tamás

A hagyományosan, évek óta megrendezett Boglya népzenei tábor első turnusa már befejeződött, a következőt a hétvégén, tehát augusztus 1-jén és 2-án szervezik meg Őriszigeten. A Bécsi Fazekas Klub játszótábora augusztus 17-e és 21-e között várja az alsósokat, akik naponta 9 és 17 óra között a sok játék mellett az agyagozás, az üvegfestés és a grafika technikáival is megismerkedhetnek. A tábor helyszíne a bécsi AMAPED székház lesz. Szintén az AMAPED székházban táborozhatnak a gyerkőcök augusztus 31-e és szeptember 4-e között. A négynapos tábor során lehetőségük lesz gipsz álarc készítésre, viaszolt batikolásra, keresztszemes hímzett szütyő és nemezvirágok készítésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában