Lovagolni is lehetett

2020.08.10. 14:00

Egész délutánt betöltő programokkal szórakoztatták a gyerekeket Jákfán

Sok játékkal és zenével rendeztek családi napot a kultúrház udvarán a forró szombati délutánon, a nézők a házfal melletti árnyékba húzódva figyeltek, az aktívak bírták a napot.

Vas Népe

Volt hajfonás, csillámtetoválás, hennatetoválás, rajzszakkör, focishow, interaktív vetélkedő, büfé az elveszett energia pótlására. Az egyik fő attrakció volt a lovas klub szolgáltatása, a kicsik boldogan kia­bálták, hogy „Megjött a ló!”, amikor belépdelt a kapun.

A lovaglási lehetőség mellett izgalmas volt a Répcelaki Kötélugrók akrobatikus műsora, amit a meleg miatt az épületben mutattak be.

Fodor Lászlóné polgármester elmondta, ez egy összetartó település, fontos a közösségi élet, most nyáron a kimozdulás otthonról. Az idén elmaradt a gyereknap a koronavírus miatt, de mindenképpen szerették volna egy komolyabb programmal megajándékozni a falu aprónépét. Nincs légvár, lufibohóc, ahogy szokott, van viszont kölyökdiszkó, ami még nem volt.

 

Ágh Péter ország­gyűlési képviselő is köszöntötte a családi nap résztvevőit, és emléklapot adott át Jákfa lakóinak a veszélyhelyzet idején tanúsított fegyelmezettségért, felelős magatartásért; ez a község is hozzájárult ahhoz, hogy a járvány nem tudott elhatalmasodni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában