Szemétszedés

2020.08.27. 07:00

Megtisztították a Kálvária mögötti részt Vépen

Korábban bozótot irtottak, legutóbb szemetet szedtek a Tegyünk Együtt Vépért Egyesület aktivistái a Kálvária mögötti területen.

Tóth Kata

Lelkes önkéntesek, gyerekek is dolgoztak a terület rendbetételén

Fotó: VN/Tegyünk Együtt Vépért Egyesület

Sokat tesz az egyesület a lovarda és a sportpálya közötti rész rendbetételéért. Augusztus elején bozótirtást szerveztek. Ahogy az elnökük, Nagy Attila fogalmazott, a munka során a rengeteg „elhagyott kincset” felfedezve arra jutottak, hogy több szem többet lát, és sok szorgos kéz gyorsabban halad. Így önkénteseik csoportja legutóbb két órát szentelt a terület hulladékmentesítésére. A segítők többségében családostul érkeztek, a gyerekekkel együtt legalább húszan vették ki a részüket a munkából, és gyűjtöttek 15-20 zsáknyi szemetet. A céljuk az, hogy egy szabadidő eltöltésére alkalmas terület jöjjön létre a majdani kerékpárút mentén. Ezért pályáztak az önkormányzatnál, a megszavazott összeget szalonnasütő helyek kialakítására fordítják majd.

Lelkes önkéntesek, gyerekek is dolgoztak a terület rendbetételén
Fotó: VN/Tegyünk Együtt Vépért Egyesület

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában