Heti összegző

2020.08.31. 08:16

Szomszédviszály, golflabda nagyságú jég esett, bezár a szombathelyi Tóvendéglő – Ez történt az előző héten Vasban

Összegyűjtöttük az elmúlt hét nap legfontosabb vasi történéseit, így, ha valamiről lemaradt volna, azt most pótolhatja.

vaol.hu

Türk Árpád veszélyben érzi a családját. Mint mondja: nem érti, mi a baja velük a szomszédnak, hiszen ők senkit nem bántanak

Fotó: Unger Tamás

Elhúzódó szomszédviszály Pecölben

Kibékíthetetlennek tűnik az ellentét két faluvégi ház lakói között. Lapunkat Türk Árpád kereste meg, mondván, a nyilvánosság az utolsó mentsvára. Azt állítja, hogy zaklatja családjukat a szomszéd, nem hagyja őket élni. Kíváncsiak voltunk, hogy a szomszéd hogy látja a történteket. Végül Mándli János polgármestert kérdezzük, aki természetesen hallott az elhúzódó szomszédvitáról, aki próbálta a feleket kibékíteni. A teljes cikket ITT olvashatja!

Golflabda nagyságú jég esett Vas megyében

Szombathelyen golflabda nagyságú jég esett a vihar kezdetekor. Később ugyan csökkent a jég mérete, de a hirtelen és erős esőzés sem volt kellemes. A jégről és a károkról sok fotót, videót kaptunk, amit ezúton is köszönünk. ITT tekintheti meg őket.

Bezár a szombathelyi Tóvendéglő

12 gyönyörű év után decemberben bezár, az új tulajdonos jövő évtől más célra hasznosítja az épületet – írják a Tóvendéglő Facebook-oldalán, a hírről természetesen mi is beszámoltunk, hiszen a hely sok-sok kimondott igen, mintegy 600 lakodalom, 200 bál, számos családi- és vállalati rendezvény helyszíne volt. Az esetről bővebben ITT olvashat.

Három agyvelőgyulladást diagnosztizáltak az országban – Az egyiket Vas megyében

Három agyvelőgyulladást diagnosztizáltak az országban július utolsó hetében, az egyik megbetegedést Vas megyében, egyet-egyet pedig Zalában és Somogyban – látszik a Nemzeti Népegészségügyi Központ most közzétett jelentésében. A megelőző héten is volt Vasban agyvelőgyulladás-diagnózis, akkor még Budapestről és Heves megyéből jelentettek ilyen megbetegedést. A cikk ITT tekinthető meg.

Újabb ötvenórás gázszünet Vas megyében

Újabb, ötven órásra tervezett gázszünet lesz, ezúttal Celldömölk térségében. Az NKM Észak-Dél Földgázszolgáltató Zrt. közleménye szerint szeptember 2-án reggel 6 óra és szeptember 4-én 8 óra között nem lesz majd gáz 16 településen. A teljes cikket ITT olvashatja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában