Csapokat elzárni

2020.08.05. 14:05

Több Vas megyei településen szünetelni fog a gázszolgáltatás

NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt. közleményét változtatás nélkül közöljük:

vaol.hu

Vecsés, 2017. január 10. Egy dolgozó a gáz nyomását ellenőrzi az FGSZ Földgázszállító Zrt. vecsési üzemében 2017. január 10-én. Magyarország energiaellátása biztonságos, a tárolókban megfelelő mennyiségű gáz van, emellett a hazai termelés és az import biztosítja az ellátást, mondta Aradszki András, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) energiaügyért felelős államtitkára sajtótájékoztatóján. A rendkívüli hideg időjárás miatt a napi földgázfogyasztás duplája az éves átlagosnak, körülbelül 87 millió köbmétert fogyaszt az ország. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Az FGSZ Zrt. karbantartási munkát végez a földgázszállító rendszeren

2020. augusztus 11. 06:00 – augusztus 13. 08:00 óra között.

Acsád, Alsóújlak, Balogunyom, Bejcgyertyános, Bozzai, Bozsok, Bögöt, Bögöte, Bucsu, Cák, Csempeszkopács, Csénye, Dozmat, Egervölgy, Gencsapáti, Gérce, Gyanógeregye, Horvátzsidány, Hosszúpereszteg, Ikervár, Ják, Jákfa, Káld, Kám, Kenéz, Kisunyom, Kiszsidány, Kőszeg, Kőszegdoroszló, Kőszegpaty, Kőszegszerdahely, Megyehíd, Meggyeskovácsi, Nárai, Nemesbőd, Nemeskolta, Nyőgér, Ólmod, Ölbő, Pecöl, Perenye, Peresznye, Porpác, Pósfa, Püspökmolnári, Rábahídvég, Rábapaty, Rábatöttös, Rum, Salköveskút, Sárvár, Sé, Sorkikápolna, Sorokpolány, Sótony, Söpte, Szeleste, Szemenye, Szentpéterfa, Szombathely, Tanakajd, Táplánszentkereszt, Torony, Tömörd, Vásárosmiske, Vasasszonyfa, Vashosszúfalu, Vassurány, Vasszécseny, Vasszilvágy, Vát, Velem, Vép, Zsennye

településeken.

A KARBANTARTÁS GÁZSZOLGÁLTATÁSI SZÜNETTEL JÁR.

A munkálatok időtartama alatt a földgáz-elosztó hálózatban csak a műszaki-biztonsági szempontból szükséges minimális gáznyomást biztosítjuk.

Kérjük érintett Ügyfeleinket, hogy a veszélyhelyzet megelőzése és a szolgáltatás zavartalan újraindítása érdekében a fenti időszakban minden gázkészülék előtti csapot tartsanak zárva, és szüneteltessék a gázvételezést.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt.

Diszpécserközpont nonstop telefonszámai:

+36 80 440 141

+36 80 820 141

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában