látogatás

2020.09.28. 15:23

Látogatást tett az ombudsman a körmendi és a szombathelyi hivatalos tűzoltó-parancsnokságokon

Dr. Kozma Ákos ombudsman pénteken hivatalos látogatást tett a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon, valamint az Igazgatóság két kirendeltségénél és hivatásos tűzoltó-parancsnokságánál, Körmenden és Szombathelyen – <a href="http://www.ajbh.hu/hirek-esemenyek/-/content/yQP8lh3KKIPo/a-kormendi-es-a-szombathelyi-hivatasos-tuzolto-parancsnoksagon-es-katasztrofavedelmi-kirendeltsegen-tett-latogatast-az-ombudsman?fbclid=IwAR0tK-U3wvr9a5GfPYCBJB-hTBaqtsc9wdoN6kTd3nHvb0tQ_Wg-qjP7MXM">írja az ajbh.hu.</a>

ajbh.hu, vaol.hu

„Körmenden dr. Bognár Balázs tű. ezredes, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Kemenes Péter tű. ezredes, humán szolgálatvezető, Király Lajos tű. ezredes, a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője, valamint Kovács Balázs Zsolt tű. alezredes, a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóparancsnoka, míg Szombathelyen a Megyei Igazgatóság vezetői mellett a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Göncz Szabolcs tű. alezredes, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóparancsnoka fogadta az ombudsmant”- olvasható az oldalon.

Látogatása során tájékoztatást kapott a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság fő feladatairól és a Megyei Igazgatóság közvetlen irányítása alatt álló 3 katasztrófavédelmi kirendeltség és hivatásos tűzoltó-parancsnokság működéséről. Tájékozódott azokról az egészségügyi intézkedésekről is, amelyeket a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében hoztak létre, és ezeknek a gyakorlati alkalmazásáról is. Dr. Kozma Ákos a megbeszélések után köszöntötte az éppen szolgálatban lévő személyi állományt és megtekintette a gépjárműveket és technikai felszereléseket mindkét helyszínen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában