Mostoha időjárás volt

2024.05.26. 21:04

Aki bátor volt, az jól érezte magát - Nem volt kegyen az időjárás a szombathelyi Food & Music Weekend-hez

A Food & Music Weekend elnevezésű rendezvény második, illetve harmadik napján a mostoha időjárás erősen befolyásolta az érdeklődők számát.

Horváth Zoltán Szabolcs

Forrás: Szendi Péter

A pénteki viszonylag sikeres kezdés után hasonló, avagy még jobb folytatásra számítottak a Fő téri rendezvény szervezői, ám az időjárás nem igen fogadta őket a kegyeibe. Ugyan szombaton a kezdésre elvonultak a nagyobb viharfelhők, de azért egy pici csúszás így is volt a programban. Aztán amikor kezdett felduzzadni a bulizni vágyók száma, ismét megdörrent az ég. Ez pedig sokak kedvét elvette a folytatástól. Ám aki bátor volt és kint maradt, az biztosan jól érezte magát. A zenészek mindent megtettek annak érdekében, hogy kiszolgálják a publikumot, a 21 food truck pedig minőségi étel-, illetve italkínálatot biztosított a vendégeknek. 

- Mi elsősorban a gasztronómia miatt jöttünk ki a rendezvényre. Szeretünk jó, különleges ételeket kipróbálni és az sem mellékes, ha minőségi, jéghideg sörökkel tudjuk a falatokat leöblíteni. A zenekarokat nem igen ismerjük, de egyáltalán nem rosszak – fogalmazott a szombathelyi Gaál Péter, aki a kedvesével látogatott ki a Fő térre. 

Vasárnap sem volt túlságosan biztató az időjárás, ugyanis a Nap csak nagyon ritkán bukkant fel az égen. Ettől függetlenül azért ezen a napon is jó páran szerettek volna egy jót „fesztiválozni”. Sokan érkeztek a környékbeli településekről, de még körmendi kosárszurkolókkal is össze lehetett futni. Sajnos az eső ezen a napon is többször eleredt, így alaposan lekorlátozta a közönség számát. Ám a korábban leírtak vasárnapra is érvényesek voltak: aki bátor volt, az jól érezte magát. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában