a hónap fogása

2020.09.18. 07:00

Továbbra is várjuk a fotókat és a sztorikat a Vas megyei horgászoktól

A harmadik forduló díjaiért javában zajlik még a verseny. Aki meg szeretné nyerni az etetőanyagot, pályázni a hónap fogása vagy az év fogása címre, az ne habozzon, küldjön fotót!

VN

Németh Balázs, lapunk üzletszervezési vezetője és Fenyvesi Dominik, a második forduló győztese

Fotó: Cseh Gábor

Két fordulón már túl vagyunk, de a játék még javában tart, továbbra is egy-egy, ötezer forint értékű etetőanyag-ajándékcsomagot adunk a három legtöbb szavazatot kapott olvasónknak, akik beküldik képüket és történetüket egy-egy emlékezetes horgászásukról. Annak, aki szeretne csatlakozni játékunk harmadik fordulójához, nem kell mást tennie, mint szeptember 30-áig feltölteni egy képet és a hozzá tartozó történetet a vaol.hu/ahonapfogasa oldalra.

Amennyiben szavazni szeretne, azt ugyanitt teheti meg október 7-én délig, míg az eredmények ugyanezen a napon lesznek nyilvánosak 16 órától. A nyereményeket a Tímár Mix ajánlotta fel, a legtöbb szavazatot elért beküldő szeptemberben további nyereményben is részesül, ő egy tízliteres Quechua hűtőtáskával lesz gazdagabb.

Németh Balázs, lapunk üzletszervezési vezetője és Fenyvesi Dominik, a második forduló győztese
Fotó: Cseh Gábor

A játék összesen öt fordulóból áll, az első négy fordulóban bárki indulhat a hónap fogása címért (július, augusztus, szeptember, október), míg az 5. fordulóban, az év fogása címért folyó küzdelemben már csak azok vehetnek részt, akik a játék időtartama alatt, az egyes hónapokban 1-3. helyen végeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában