Profiktól tanulhatnak

2020.10.30. 07:00

Családi pergetőnapra várják Cellben az érdeklődőket

Profi pergetőktől leshetik el a szakma fogásait az érdeklődők szombaton. Előadások és szakmai bemutatók mellett értékes nyeremények is várják az ingyenes rendezvény résztvevőit.

Vas Népe

Dezső Péter helyi pergető horgász egy szép domolykóval

Fotó: VN/Vasivizeken.hu

A Celldömölki Lokomotív Horgász Egyesület szombaton 9 órától családi pergetőnapot szervez, melyre vár mindenkit szeretettel. Az esemény célja, hogy a gyermekek és felnőttek egyaránt megismerkedhessenek a horgászatnak ezen ágával. A résztvevők nemcsak profi pergetők előadásait hallgathatják meg, de lehetőség nyílik felszerelések, botok, orsók, zsinórok és csalik, sőt a „multis” pergetés megtekintésére és kipróbálására is. A családi pergetőnapon a részvétel ingyenes, azonban az előzetesen regisztrálók között értékes pergető ajándékokat sorsolnak ki! Regisztrációra a ­[email protected] e-mail-címen vagy a +3630/2049457-es telefonszámon sms-ben a név és lakcím megadásával van mód. A nyereményeket a családi napon sorsolják ki, ám azokat csak személyesen, az eseményen lehet átvenni!

A rendezvény miatt a Celldömölki-tó nyugati partját 9 és 13 óra között lezárják a horgászok előtt.

Dezső Péter helyi pergető horgász egy szép domolykóval Fotó: VN/Vasivizeken.hu

Az előadók között lesz Horváth András, a Tesztpeca blog megalkotója, akinek számtalan pergető bot és orsó járt már a kezében, és véleményét nem is tartja magában róluk. Őt követi Szabó Zoltán, ő az elsők között volt, aki a multis felszerelést használni kezdte az országban. Számfira Balázs balatoni pergető horgász is itt lesz, aki nem mellesleg a balatoni nagy csukák és süllők mágusa. Sokat megtudhatunk tőle a nagyobb műcsalikkal történő horgászatról. A bemutatók sorát Dezső Péter helyi pergető zárja, aki kiskora óta horgászik, és járja a környék folyóit és tavait, ismer minden nádszálat. Rendkívül ügyes és sikeres pergető, igazi domolykómester. Tanácsait érdemes megfogadni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában