Bejelentés

2020.10.05. 19:23

Gázcsövet akart lopni egy lakatlan szombathelyi családi házból, de gáz is volt benne (Frissítve)

Gázszagot érzett a bejelentő egy szombathelyi családi házban, de kiderült: nincs gáz

Horváth Balázs

Gáz a Szabadka utcában, 20201005, ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

Frissítve:

20.45

Az egyik forgácslapgyár munkása fedezte fel, hogy valaki megrongálta és el akarta lopni a gázcsövet egy lakatlan családi házból Szombathelyen, a Szabadka utcában. A tolvaj nem számított rá, hogy a csőben gáz is van, mivel a házakat a közeli gyár már korábban felvásárolta és üresen álltak. A tűzoltók és rendőrség is a helyszínre érkezett, szerencsére veszélyes gázkoncentrációt nem lehetett mérni.

19.30

Tűzoltók és a gázszolgáltató szakemberei dolgoztak este a Szabadka és a Sárvár utca sarkán egy családi háznál. Balogh Esztertől, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől megtudtuk, nem sokkal 18 óra után érkezett bejelentés egy családi házból gázvezeték-rongálásról.

Fotó: Unger Tamás

A betelefonáló gázszagot érzett. A helyszínen kollégái ezt nem tapasztalták, és nem mértek az egészségre ártalmas gázkoncentrációt. A gázmű szakemberei kiszakaszolták a gázvezetéket. Szombathelyi tűzoltók vonultak ki, ők ezekben a percekben elhagyják a helyszínt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában