Online tér

2020.12.09. 11:00

Adventi civil börze

A civil adománygyűjtők segítésére szervezte meg a Miniszterelnökség és a civil központok hálózata az online térben az adventi civil börzét.

Tersztyánszky Krisztina

A Vakok és Gyengénlátók Vas Megyei Egyesülete Közhasznú Szervezet, Elnök: Bősze György, 20201208, ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

A november 23-a és december 23-a közötti időszakban megyénként két-három nonprofit szervezet vehet részt az adománygyűjtő kampányban; Vas megyében a Vas Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ közreműködésével a Vakok és Gyengénlátók Vas Megyei Egyesülete, az Esőemberke Alapítvány és a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség Szeretetszolgálatáért Alapítvány.

A szervezetek imázsfilmjei közül karácsonyhoz közeledve egyre több kerül nyilvánosság elé a civil információs portálon, már a harmadik bemutatkozó film is látható. A magán- és jogi személyek adományaikat átutalással juttathatják el a tevékenysége alapján szimpatikus civil szervezethez, melynek tagjai saját készítésű ajándéktárgyaikkal köszönik meg a támogatást.

Kiemelt képünkön: Bősze György, a vakok és gyengénlátók képviselője

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában