A Máltai Szeretetszolgálat osztja szét

2020.12.21. 11:00

Adventi jó cselekedeteink sorában jó állapotú, használt ruháinkat ajánlottuk fel rászorulóknak

A közvetítésben a Máltai Szeretetszolgálat Szombathelyi Csoportja segít.

VN

20201217 A Vas Népe szerkesztősége ruhaadományt vitt a Máltai Szeretetszolgálatnak, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Bár – ahogy az év folyamán mindig – most is leginkább tartós élelmiszerre (lisztre, tésztára, olajra, cukorra) és persze az ezek szállításában, célba juttatásában közreműködő fiatal önkéntesekre van szükség, dr. Asbóth Mária, a Máltai Szeretetszolgálat Szombathelyi Csoportjának vezetője örömmel fogadta a szerkesztőség munkatársai által összegyűjtött holmikat rejtő zsákokat.

Már csak azért is, mert – mint mesélte – a rászorulók a legtöbbször hagyatékokból hozzájuk került ruhaadományokból válogatva gyakorta keresik a fiatalosabb darabokat. Most ilyeneket is találnak a máltaiak szombathelyi irodájában, ahova ruhákat, cipőket és táskákat is vittünk. Tudjuk, hogy minden darab jó helyre kerül.

Kiemelt képünkön: Dr. Asbóth Mária (jobbról) vette át az adományt Lőrincz-Farkas Esztertől, Nagy Ildikótól és Cseh-Egyed Bernadettől

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában