Megköszönték fáradozásaikat

2020.12.18. 07:00

Ajándékot vittek a mentőállomásokra

A tíz Vas megyei mentőállomás dolgozói számára vittek ajándékot a Vas megyei önkormányzat munkatársai tegnap.

Merklin Tímea

Mentőállomás adomány,Lórántfy Mária, a Nyugat-dunántúli Regionális Mentőszervezet orvosigazgatója , Majtényi László ,20201217, ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás

Forrás: Vas Népe

Fotó: Unger Tamás

Szombathelyen dr. Lórántfy Mária, az Országos Mentőszolgálat Nyugat-dunántúli Regio­nális Mentőszervezete regionális igazgatója vette át a jóléti csomagot Majthényi László megyei elnöktől.

– A mögöttünk hagyandó év megpróbáltatások elé állított bennünket. A világjárvány nem csak az egészségünket és életünket veszélyezteti, hanem az emberi kapcsolatokat is. Az már biztosnak látszik, hogy a világunk többé nem lesz olyan, mint amilyen volt. A járvány kezelésében kiemelkedő feladatokat látnak el az egészségügyi szakemberek, így a mentőszervezet vezetői és munkatársai is, akiknek sajnos az ünnepek alatt is a koronavírus elleni küzdelem lesz a legfontosabb elfoglaltsága – fogalmazott Majthényi László, aki a maga, a megyei önkormányzat, és Vas megye polgárai nevében is megköszönte a mentők március óta fáradságot nem ismerő, lelkiismeretes és emberi hozzáállással végzett szakmai munkáját. Hétfőn a Markusovszky-kórház dolgozói kapnak hasonló ajándékot.

A kávéval, teával, bejglivel, gyümölccsel, szaloncukorral, alkoholmentes pezsgővel megrakott csomagokat dr. Lórántfy Mária vette át, megköszönve a megyei önkormányzat tavasz óta rendszeres támogatását – így a több alkalommal külön nekik vásárolt maszkokat is –, és hogy mindig megkérdezik, mire van szükségük. Ezek a jóléti csomagok nagyon hasznosak, mert a dolgozókban erősítik azt az érzést, hogy fontosak, és értékelik a munkájukat.

Kiemelt képünkön: Dr. Lórántfy Mária Majthényi Lászlótól vette át a csomagokat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában