tűzeset

2020.12.30. 09:23

Égett egy autó Szombathelyen

A tűzoltók eloltották a lángokat.

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fotó: Illusztráció

Frissítés:

Szerdán reggel Szombathelyen, a Szent Márton utcában haladt egy Citroen személyautó, amikor az egyik lámpánál elinduláskor a jármű motorja rángatni kezdett. A sofőr újraindította a motort, majd a következő lámpánál egy pukkanás után lángok csaptak fel a motortérből. Az autót vezető hölgynek volt az autójában egy kisebb poroltó, illetve más autósok is segíteni próbáltak, de sajnos nem sikerült eloltani a lángokat, a szombathelyi tűzoltók fékezték meg a tüzet.

A sofőr elmondta, hogy a járművet egy hete vásárolta Szombathelyen egy kereskedésben, ami után azonnal kötött asszisztencia biztosítást, és bár ő befizette azonnal a kapott csekket, a biztosító most nem akarja állni az autómentés költségét, mivel szerintük nem érkezett be a díj, így pedig a szerződés sem érvényes.

Korábban írtuk:

Kigyulladt egy személyautó Szombathelyen, a Szent Márton utcában. A tűzesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki. Az egység eloltotta a lángokat.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában