ajándékok

2020.12.22. 07:00

Karácsonyi körúton a képviselő

Ágh Péter újabb intézmények dolgozóinak juttatta el karácsonyi ajándékát, így már tizenkét helyszínen járt.

Vas Népe

Forrás: Vas Népe

Ahogy arról beszámoltunk: Ágh Péter országgyűlési képviselő a járvány miatt a karácsonyi időszakban több kezdeményezéssel is élt.

A Fidesz-aktivisták közreműködésével Észak-Vasmegyében is felhívták az idősebb korosztály tagjai közül azokat, akik hozzájárultak a kapcsolattartáshoz, hogy megkérdezzék: mire van szükségük. Később Ágh Péter egy fertőtlenítésre alkalmas műszert, egy ózongenerátort ajánlott fel a Vas Megyei Egyesített Szociális Intézménynek.

Az elmúlt időszakban több olyan helyet keresett fel, ahol szociális dolgozók tesznek sokat embertársaikért. Az első körben a vasi egyesített szociális intézmény két kőszegi telephelyén, valamint Kőszegpatyon és Hegyfalun járt, ahol minden szociális munkatársnak jutott a szerény karácsonyi ajándékból. Az elmúlt időszakban újabb intézményeket keresett fel a képviselő. Ágh Péter Celldömölkön a Népjóléti Szolgálat Szalóky és Nemesdömölki utcai otthonában adott át csomagokat a dolgozóknak, majd a sajtoskáli, acsádi intézményben tette ugyanezt. Ezeken túl felkereste Csepregen a Területi Gondozási Központot, valamint Kőszegen a Szociális Gondozási Központot és az Evangélikus Szeretetotthont. Bükön a Dr. Horváth Tibor Szociális Központba látogatott el. A képviselő így tizenkét helyszínen járt. Ágh Péter az intézményvezetőkön keresztül köszönte meg az ebben a nehéz időszakban helytálló dolgozók munkáját.

Kiemelt képünkön: Kőszeg: Ágh Péter és Raposa Helga intézményvezető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában