Elfogták a rendőrök

2020.12.17. 12:26

Két autót is felgyújtott egy ukrán vendégmunkás Sárváron (Frissítve!)

Egyelőre nem tudni, hogy mi motiválta a férfit.

Horváth Balázs

20201217 ukrán vendégmunkás gyújtott fel két autót Sárváron Sárvár Horváth Balázs, HB, Vas Népe

Fotó: Horváth Balázs

Frissítve:

14.10

A Rendőrség megerősítette korábbi információinkat, miszerint egy ukrán állampolgárságú férfit gyanúsítanak a csütörtök hajnali gyújtogatással Sárváron. Először egy benzinkút melletti lángoló autóról érkezett bejelentés a segélyhívó telefonszámon, majd nem sokkal később egy lakótelepen parkoló kigyulladt autóhoz is riasztották a tűzoltókat, ahol a tűz egy másik járműre is átterjedt.

A rendőrök nem sokkal később elfogták az ukrán állampolgárságú férfit, vele szemben – őrizetbe vétele mellett – rongálás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Sárvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Fotók: Horváth Balázs

Korábban írtuk:

Egyelőre nem tudni, hogy mi motiválta azt az információk szerint ukrán állampolgárságú férfit, aki két autót is felgyújtott csütörtökön hajnalban Sárváron. Mindkét jármű teljesen kiégett. A rendőröknek úgy tudjuk, hogy nem volt nehéz dolga a tettes beazonosításánál, hiszen a férfi a második autót a lakhelye közelében gyújtotta fel, eközben pedig megsérült, a vérnyomok pedig az ajtóig vezettek.

Fotók: Horváth Balázs

Úgy tudjuk, hogy az ukrán férfi vendégmunkásként dolgozik és él Sárváron.

Az esettel kapcsolatban több kérdést is feltettünk a Vas Megyei Rendőrkapitányságnak, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában