visszatekintő

2020.12.28. 20:00

Meghalt egy fiú egy szórakozóhelyen, az elhúzódó szomszédviszály és a nagy fogyás – Ez történt augusztusban

Visszatekintőnkben sorra vesszük 2020 hónapjait, és összefoglaljuk azokat a cikkeket, amelyek a legjobban érdekelték olvasóinkat. Most elérkeztünk az augusztushoz.

vaol.hu

Ártalmatlan buliból történt tragédia Szombathelyen

Fotó: Horváth Istvánné

A nyár utolsó hónapjában növekedni kezdett a regisztrált fertőzöttek száma Vas megyében, így természetesen a friss információkról folyamatosan beszámoltunk. Ezen felül is voltak olyan cikkeink, amelyek kiemelten felkeltették olvasóink figyelmét. Lássuk, mi történt az év nyolcadik hónapjában!

Koronavírus

Egy szombathelyi gyár dolgozójánál is kimutatták a koronavírust

Információnk szerint egy szombathelyi gyár több dolgozóját is hazaküldték, mivel egy alkalmazottról kiderült, hogy koronavírus-fertőzött. A teljes cikkért kattintson IDE!

Helyi kék hírek

Kiszakadt a futóműve a néhány hónapos műszakival rendelkező autónak Gencsapátinál

Augusztusban a legolvasottabb egy balesetről szóló cikk volt, ahol arról írunk, hogy egy Ford haladt Szombathely felől Kőszeg irányába, amikor Gencsapáti közelében egy egyenes szakaszon az autó hátsó futóműve hirtelen teljesen kiszakadt a helyéből. A teljes cikkért kattintson IDE!

Rosszul lett és meghalt táncolás közben egy fiú Szombathelyen

Szombathelyen egy Óperint utcai szórakozóhelyen tartózkodott több ember. Egy 27 éves fiatal férfi és a testvére egy táncolós játékkal szórakoztak, amikor a fiú táncolás közben szólt, hogy rosszul érzi magát, majd azt mondta, hogy nem lát. A társaság asztalához lépett és össze is esett, ekkor többen azonnal odamentek hozzá segíteni, de hamar kiderült, hogy nagy a baj, ezért hívták a mentőket is. A cikket IDE kattintva olvashatja!

19 éves vadász vetett véget életének Vasszentmihályon

Információink szerint hivatásos vadászként dolgozott az a 19 éves fiatal, aki öngyilkos lett Vasszentmihályon, egy vadászházban. Úgy tudjuk, hogy a fiatal vadászokat kísért aznap is, és a vadászpuskájával vetett véget az életének a hajnali órákban. Olyan súlyosan megsérült, hogy gyakorlatilag azonnal életét vesztette. A teljes cikkért kattintson IDE!

Helyi közélet

Elhúzódó szomszédviszály

Kibékíthetetlennek tűnt az ellentét két faluvégi ház lakói között. Lapunkat Türk Árpád kereste meg, mondván, a nyilvánosság az utolsó mentsvára. Azt állította, hogy zaklatja családjukat a szomszéd, nem hagyja őket élni.

2002-ben költöztek Pecölbe Türkék. Egy év sem telt el, máris kirobbant az első vita: hangosan ugatott a kutyájuk, ezt sérelmezte szerintük a szomszéd. Úgy emlékeznek, akkoriban kezdte el zaklatni a családot, és azóta kisebb-nagyobb kihagyásokkal folyamatosak a mocskolódások. A teljes cikkért kattintson IDE!

Német házaspárnak segítettek a rendőrök Szombathelyen

A Savaria Turizmus Kft- Tourinform Iroda Szombathely osztotta meg azt a nem mindennapi esetet, melynek szereplői egy német házaspár és a rendőrség munkatársai. A rendőrök most nem igazoltattak, szondáztattak, hanem egy német házaspárnak segítettek megtalálni az autójukat. A teljes cikkért kattintson IDE!

Három hónap leforgása alatt 12 kilogrammot fogyott a vasszécsenyi anyuka

Cikkünkben a vasszécsenyi egygyermekes Dórát ismerhetik meg, aki szintén megmutatta, hogy nincs lehetetlen – három hónap alatt leadott tizenkét kilót. A cikkért kattintson IDE!

Időjárás

Golflabda nagyságú jég esett Vas megyében

Augusztus végén olvasóink a megye több pontjáról is jégesőről számoltak be, ami sem az autókat, sem a növényeket nem kímélte. A cikket IDE kattintva olvashatja!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában