Egy szombathelyi gyár dolgozójánál is kimutatták a koronavírust

Információnk szerint pénteken egy szombathelyi gyár több dolgozóját is hazaküldték, mivel egy alkalmazottról kiderült, hogy koronavírus-fertőzött.

VN

Fotó: pixabay

Mint arról már beszámoltunk ismét nőtt Vas megyében a koronavírusos betegek száma. Az koronavirus.gov.hu oldal beszámolója szerint mára 43 új fertőzöttet regisztráltak hazánkban, a térképen szereplő adatokból látszik, hogy Vas megyében 5 új beteget találtak.

Ma egy olvasónk számolt be arról, hogy tudomása szerint az egyik szombathelyi gyárból küldtek haza több embert, mivel az egyik dolgozóról aznap kiderült, hogy fertőzött. Egy másik olvasónk pedig arról beszélt, hogy a fertőzött a hét elején, hétfőn és kedden még bement a munkahelyére, ám szerdán már nem dolgozott. A gyárból csak azokat küldték haza pénteken, akik közvetlen kontaktusba kerültek a fertőzöttel.

Úgy tudjuk, hogy jövő hét elején a hazaküldött munkavállalókat is tesztelni fogják, addig nem mehetnek dolgozni, amíg meg nem kapják a negatív teszteredményt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!