szépségverseny

2020.12.26. 09:00

Tündérszépek karácsonya – Így ünnepel Kertész Andrea

A Tündérszépek 2019 elnevezésű szépségversenyünk fináléjában a celldömölki Kertész Andrea képviselte megyénket.

vaol.hu

Fotó: Bedő Norbert

A karácsony idén a járványhelyzet miatt más lesz, mint az előző években. A 2019-es szépségversenyünk megyei győztesének is változtak a tervei a mostani ünnepre.

Fotó: Bedő Norbert

Minden évben hagyomány náluk, hogy az adventi időszakban meggyújtják a koszorún a gyertyákat. Andrea elárulta azt is, hogy az előkészület sütéssel, főzéssel, díszítéssel és ajándékok csomagolásával telt, csak úgy mint minden évben. A karácsonyt most párjával és szűk családi körben tölti pihenéssel, filmnézéssel, beszélgetésekkel és társasjátékozással. Szenteste karácsonyfát állítanak és megajándékozzák egymást a párjával, illetve a családjával. A karácsony meghitt lesz Andreáéknál, de a program nem lesz ugyanaz mint az előző években.

Fotó: Sallai Zorán

-Idén annyiban lesz más a karácsony, hogy nem utazunk el a távoli városokban élő rokonokhoz, a vírushelyzet miatt csak szűk családi körben ünnepelünk – mondta el Andrea.

Ismét útnak indítottuk a Tündérszépek szépségversenyünket, már a jelentkezés is elindult. Kattints IDE, és jelentkezz! Váltsd valóra a saját Tündérmeséd!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában