adomány

2021.01.23. 12:07

Állatmenhelynek gyűjtöttek a szombathelyi tűzoltók

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság facebook oldalán jelent meg a bejegyzés, amelyből kiderül, nagy csomag adományt vittek a szombathelyi hivatásos tűzoltók az Állatbarátok Vasi Egyesületének a napokban.

vaol.hu

Fotó: Balogh Eszter tűzoltó főtörzsőrmester - Vas MKI

„A szombathelyi kollégáink is nagyon szeretik az állatokat, és szívügyüknek tartották, hogy támogassák azokat az állatokat, amelyek menhelyen vannak, hiszen azokról sem feledkeznek meg, akiknek nincs igazi családjuk.

A tűzoltók huszonkét zsák állateledelt, hat doboz vitamint, két kutyakolbászt, három takarót, egy kilogramm jutalomfalatot és hat kilogramm macskaeledelt vittek a menhelyre. Az egyesület nagyon örült a felajánlásnak. Mint mondták, naponta két zsák eledel elfogy, amit csak a kutyák kapnak, emellett helyet kapnak náluk cicák és két nyúl is. Az állatok biztosan nagyon hálásak lesznek a felajánlásért. Az adományt Egyed László tűzoltó alezredes, tűzoltósági felügyelő adta át kollégái nevében az egyesületnek.” – írják a bejegyzésben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában