ÖSSZEGZŐ

2021.01.24. 20:00

Az életveszélyes nyőgéri ház, elhunyt Sajben Solt Bendegúz és eltakarították a véres havat – Ez történt a héten

Összegyűjtöttük az elmúlt hé legfontosabb vasi történéseit, így, ha valamiről lemaradt volna, azt most pótolhatja.

vaol.hu

20210115 megrogyott ház, Horváth Anikó, Nyőgér, Szendi Péter, Vas Népe

Forrás: VN

Fotó: Szendi Péter

Végigrepedt és életveszélyes lett egy nyőgéri családi ház, a lakókra omolhat

Életveszélyes lett egy ház, a bent lakókra és a járókelőkre nézve is, mert az utcafronti fal vagy ki vagy be fog dőlni, és magával rántja a tetőszerkezetet is. Horváth Anikóéknál jártunk, akiknek azonnali segítségre van szükségük, hogy a ház oldalát helyrehozzák. A cikkért kattintson IDE!

Véget ért a hősies küzdelem, elhunyt Sajben Solt Bendegúz

Sajben Solt Bendegúz betegségével folytatott küzdelméről tavaly márciusban portálunk is beszámolt. Hősies küzdelme a betegséggel péntek este véget ért. A teljes cikkért kattintson IDE!

Az elsődleges cél télen, hogy kíméljük az erőforrást a reggeli induláskor

A héten beköszöntött az igazi tél: nemcsak hajnalban, de napközben is számíthatunk már arra, hogy rendszeresek lesznek a mínuszok. A folyamatos hideg idő nemcsak a mi szervezetünkre jelent terhelést, hanem az autónk erőforrására is. Miért fontos odafigyelni a motor felmelegítésére? Van-e értelme a hidegindításnak, és hogy viseli azt az erőforrás? A cikket IDE kattintva olvashatja!

Már eltakarították a véres havat Alsóújlakon

Véres havat hagytak hátra maguk után a vadászok az elmúlt hét végén, olvasónk pedig sérelmezte, hogy lakóterületén ilyen látvány fogadta vasárnap délután. A vadásztársaság hétfő dél előtt kiszállt és ellapátolta a beszennyezett havat a területről. A cikkért kattintson IDE!

Kiss Dalma és Őri Hanna korábban naponta ingáztak, felszolgálók Ausztriában

Elhalasztották az éttermek nyitását Ausztriában, márciusig biztosan zárva maradnak. Hogy érinti ez a kint dolgozó magyar munkavállalókat? Megkérdeztünk két, korábban naponta ingázó felszolgálót. A cikket IDE kattintva olvashatja!

Frontálisan ütközött két autó – Halálos baleset történt a 84-es főúton

Két gépkocsi ütközött a főúton, Kópháza térségében. A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben. A cikkért kattintson IDE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában