tisztségek

2021.01.14. 07:00

Új elnököt és gondnokot választott a vépi Egyházközségi Tanácsadó Testület

Újraválasztotta a képviselő tagokat a vépi Egyházközségi Tanácsadó Testület, és új személyeket bíztak meg a leköszönő elnök és gondnok tisztségére.

Tóth Kata

Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: VN/Dömötör Hanna

Kiricsi Miklós világi elnök és Kovács László gondnok, mivel elérték a 75. életévüket, az egyházi törvények értelmében lemondtak tisztségükről. Helyükre Beke Istvánt elnöknek, Husz Balázst gondnoknak kérte fel az új testület. A korábbi pénztáros, Beke István helyére Varga Elek lépett. Az új tisztségviselők elfogadták megbízásukat, és megköszönték a bizalmat.

Németh Tamás plébános egy vasárnapi szentmisén, a vépi hívek körében köszönte meg Kiricsi Miklós és Kovács László eddigi áldozatos munkáját. További jó egészséget kívánt nekik, egyúttal reményét fejezte ki, hogy a későbbiekben is aktívan segítik majd utódaik és a képviselő-testület munkáját. Mindkettőjüket szép zsoltároskönyvvel és egy-egy „földi jókat” tartalmazó ajándékkosárral is jutalmazták. A zsoltároskönyvbe a plébános köszönő sorokat írt.

A leköszönő elnök, Kiricsi Miklós rövid beszédben idézte fel az elmúlt évtizedeket, hálát adott a Jóistennek, és megköszönte a képviselő tagok és a hívek segítő munkáját, jó egészséget és kitartást kívánt az új tisztségviselőknek.

Kiemelt képünkön: Kiricsi Miklós, Kovács László és Németh Tamás plébános

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában