Visszatekintő

2021.01.12. 07:00

Visszatekintünk a 2020-as év első félévében történt balesetekre

A 2020-as év is bővelkedett jó vagy szomorú okból emlékezetes eseményekben, az alábbiakban néhány fotó erejéig visszatekintünk az év első felében történt balesetekre.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

Kigyulladt egy lakás Szombathelyen

2020. áprilisában több komolyabb tűzesetről is beszámoltunk, kigyulladt a szeméttelep, amit napokig oltottak a tűzoltók, több megyéből is érkeztek segíteni, de beszámoltunk a szombathelyi Szűrcsapó utcában történt lakástűzről is, ahol a zavartan viselkedő albérlő miatt keletkezett nagyobb tűz.

Fotó: Horváth Istvánné

Felborult kamion alá szorult a sofőr Velemnél

A felborult kamion alá szorult a sofőr Velem közelében és súlyosan megsérült, egy a nagyon kis forgalmú úton véletlenül arra járó biciklis hívott segítséget hozzá, erről április végén számoltunk be. A nehezen megközelíthető, eldugott erdei földúton a segítséget nyújtók is csak nehezen találták meg a baleset helyszínét.

Féltékeny férfihez ment ki a TEK

A ház felrobbantásával fenyegetőzött egy gyógyszerekre alkoholt fogyasztó, féltékeny férfi május végén, a barátnője helyett azonban a TEK érkezett ki hozzá, akik őrizetbe is vették a férfit. A több órás akcióban végül senki nem sérült meg.

Fotó: Horváth Balázs

Vérszerű anyag szivárgott egy kamionból Kőszegen

Vérszerű, bűzös, rothadó lé szivárgott egy magára hagyott kamionból Kőszegen júniusban, ezt a segélyhívón jelentették be. Ezután a rendőrök lezárták a parkolót és a tűzoltók segítségével megnézték a kamion rakományát. Kiderült, hogy nem vér folyik a pótkocsiból, a tulajdonos viszont így is pénzbüntetést kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában