Visszatekintő

2021.01.12. 07:00

Visszatekintünk a 2020-as év első félévében történt balesetekre

A 2020-as év is bővelkedett jó vagy szomorú okból emlékezetes eseményekben, az alábbiakban néhány fotó erejéig visszatekintünk az év első felében történt balesetekre.

Horváth Balázs

Kigyulladt egy lakás Szombathelyen

2020. áprilisában több komolyabb tűzesetről is beszámoltunk, kigyulladt a szeméttelep, amit napokig oltottak a tűzoltók, több megyéből is érkeztek segíteni, de beszámoltunk a szombathelyi Szűrcsapó utcában történt lakástűzről is, ahol a zavartan viselkedő albérlő miatt keletkezett nagyobb tűz.

Fotó: Horváth Istvánné

Felborult kamion alá szorult a sofőr Velemnél

A felborult kamion alá szorult a sofőr Velem közelében és súlyosan megsérült, egy a nagyon kis forgalmú úton véletlenül arra járó biciklis hívott segítséget hozzá, erről április végén számoltunk be. A nehezen megközelíthető, eldugott erdei földúton a segítséget nyújtók is csak nehezen találták meg a baleset helyszínét.

Féltékeny férfihez ment ki a TEK

A ház felrobbantásával fenyegetőzött egy gyógyszerekre alkoholt fogyasztó, féltékeny férfi május végén, a barátnője helyett azonban a TEK érkezett ki hozzá, akik őrizetbe is vették a férfit. A több órás akcióban végül senki nem sérült meg.

Fotó: Horváth Balázs

Vérszerű anyag szivárgott egy kamionból Kőszegen

Vérszerű, bűzös, rothadó lé szivárgott egy magára hagyott kamionból Kőszegen júniusban, ezt a segélyhívón jelentették be. Ezután a rendőrök lezárták a parkolót és a tűzoltók segítségével megnézték a kamion rakományát. Kiderült, hogy nem vér folyik a pótkocsiból, a tulajdonos viszont így is pénzbüntetést kapott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában