díjátadó

2021.02.24. 21:50

Hívásfogadó kvízre hívták a diákokat – Sokan vállalkoztak az izgalmas játékra

Minden évben február 11-én ünnepeljük az Egységes Európai Segélyhívó Szám Napját (EENA-nap). Ebből az alkalomból kvízt is hirdettek diákoknak. Megvan az eredmény.

Vas Népe

Fotó: VN/Déri Norbert

Az EENA-napon megnyitják kapuikat az Országos Rend­őr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóság Ügyeleti Főosztály Hívásfogadó Központjai Miskolcon, illetve Szombathelyen és színes programokkal, látványos előadásokkal várják a nagyközönséget. Így volt ez az idén is, de a járványhelyzetre való tekintettel nem a valóságos, hanem az online térben. Az EENA-nap alkalmából ezúttal a Szombathelyi Hívásfogadó Központ kvízjátékot hirdetett a Szombathelyi Tankerületi Központ fenntartásában lévő és a tankerületen kívüli szombathelyi általános iskolák tanulói részére. A játékra csaknem 550 válasz érkezett be. A legtöbb helyes választ beküldő Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola kimagasló eredményt ért el. A második helyen a Neumann János Általános Iskola és a Paragvári Utcai Általános Iskola között döntetlen eredmény született, a második helyen két nyertest hirdettek.

A díjátadón minden iskola képviseletében egy pedagógus és egy diák jelent meg. A díjátadón részt vett Fodor István, a Szombathelyi Tankerületi Központ vezetője. A díjakat dr. Balázs Zsolt rendőr ezredes, a Szombathelyi Hívásfogadó Központ vezetője

adta át.

Kiemelt képünkön: A díjakat dr. Balázs Zsolt rendőr ezredes adta át

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában