Fortuna kegyeltjei

2021.02.11. 07:00

Ismét ajándéktárgyakat sorsoltunk ki hűséges előfizetőink között

Ismét eltelt egy hónap és megint ajándéktárgyakat sorsoltunk ki hűséges előfizetőink között. A decemberi gépi sorsolás jóvoltából egy-egy Sencor Smoothie mixerrel lettek gazdagabbak a nyertesek.

Vas Népe

Fotó: MW

Fortuna kegyeltjeinek postán juttattuk el a nyereményüket, és telefonon érdeklődtünk olvasási szokásaikról.

Köntés János legalább ötven éve előfizetőnk, de ez az első alkalom, hogy nyert valamit. Ő és felesége ától cettig kiolvassák az újságunkat.

A körmendi Nagy Ottó az anyósáéktól „örökölte” az előfizetést. Már hajnali négykor megérkezik az újság, amit havonta a kézbesítőnél fizetnek elő. Ők is kiolvassák az egész újságot – a gyerekeik már a neten figyelik a híreket.

Kecskés Károlyék 26 éve előfizetői a Vas Népének. Eszükbe sem jutna lemondani, hiszen vannak olyan információk, amelyeket csak a helyi lapban találnak meg, mint például azt, ki távozott el.

Dobosi Tibor a nyolcvanas évektől járatja lapunkat. A friss híreket átfutja, a hosszabb cikkeket később olvassa el, hiszen ami érdekes, az egy nap múlva is az marad. A sudoku rejtvényt soha ki nem hagyná. Örömmel fogadta a mixergépet, amit inkább a fiatalabb családtagok használnak.

Kiemelt képünkön: Ismét sorsoltunk olvasóink között

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában