Február 25-ig

2021.02.07. 10:40

Már lehet szavazni a Highlights of Hungary három Vas megyei jelöltjére

Korábban beszámoltunk róla, hogy három Vas megyei is van a legkiválóbb magyar teljesítményeket felkaroló Highlights of Hungary idei jelöltjei között.

vaol.hu

Fotó: Unger Tamás

Elindult a szavazás, a voksokat február 25-ig ezen a linken várják.

A Highlights of Hungary egy non-profit kezdeményezés, amely évente, kategóriák nélkül díjazza a legkiválóbb magyar kreatív teljesítményeket. A díjra minden évben tíz nagykövet tehet ajánlásokat. Az egyik nagykövetnek Farkas Ricsit, az őriszentpéteri Pajta Bisztró séfjét választották, aki öt jelöltje közé három Vas megyeit is beválogatott.

Az egyik jelölt a Vas Megyei Szakosított Otthon ivánci telephelye, amely a fogyatékkal élők sokrétű és magas minőségi rehabilitációs foglalkoztatásával érdemelte ki az ajánlást.

A rászoruló diákokat a digitális oktatásban laptoppal és táblagéppel segítő, Pintér Zsolt nevéhez fűződő Digitális Batman kezdeményezés szintén a jelöltek között van, ahogy az ötven év után feltámasztott és „újragondolt”, Horvátzsidányban gyártott Bambi üdítőital is.

Kapcsolódó cikkek:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/bambi-nem-megujult-hanem-ujjaszuletett-horvatzsidanyban-a-vasi-uzemben-jartunk-fotogaleria-4333096/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/pinter-zsoltnak-fordulatos-gazdag-a-szakmai-utja-4465108/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában